Tags

, , , , ,

IMG_2382[1]

Jeg tror kanskje dette er det aller beste jeg vet!

Litt arbeid er det med hjemmelaget pasta, men det er langt fra vanskelig.

 

Oppskrift 2-3 personer;

Pasta;

– 2 dl mel

– 2 egg

– en klype salt

– 2 ss olje

 

 

Fyll;

– 250 g ricotta

– 70 g revet parmesan

– 100 g kantarell

– litt smør, salt og pepper

– 1 fedd hvitløk

– god olivenolje

-håndfull med pinjekjerner

 

Lag først pasta. Ha de tørre ingrediensene på bordet i en haug. lag en grop i midten av melet. Ha egg og olje i gropen. Kna sammen til en jevn deig, dette tar ca 8- 10 minutter. Deigen skal være spenstig. Ha i plastfolie. Og sett kjølig i ca 30 minutter.

sprøstek kantareller i smær og olje, sammen med hvitløk salt og pepper.

Bland ricotta og parmesan, smak til med salt og pepper. Kutt opp den stekte soppen ytterligere i små biter og tilsett ricottablandingen. La noen sopper være igjenn i stekepannen.

Kjevl ut pasta med en kjøkkenmaskin, ned til det nest tynneste nivået på maskinen. lag to lige lange remser.

Legg ricottablandingen på den ene remsen med pasta, med ca 3 cm mellomrom. pensle i alle mellomrom.  Legg den andre platen og tett raviolene godt.

kok i 3-4 minutter i lettsaltet vann.

Varm godt med smør og olje i stekepannen, sammen med de resterende soppene, pinjekjerner og ett fedd hvitløk. Ha de ferdigkokte ravioliene oppe i smøret og vend godt. Server umiddelbart med parmesan.

 

Fantastisk godt!

 

Advertisements