Tags

, , , ,

IMG_2339[1]

 

Ingredienser;

2 personer

–  150 g kantareller

– 120 g bacon

– 250 g pasta

– 0,5 dl god olivenolje

– salt og pepper etter smak

– 1 fedd Hvitløk

– Godt med fersk parmesan

 

Hakk hvitløk og stek denne med kantareller til kantarellene er sprøstekte. Smak til med salt og pepper. Skjær bacon i biter og stek dette for seg. Bland bacon og kantareller i samme stekepanne, og tilsett godt med oliven olje. (dette blir sausen til pastaen)

Kok pasta som anvist på pakken.

Ha den ferdig kokte pastaen i stekepannen med kantarellene og baconet og bland godt rundt, slik at en får olje på all pastaen.

 

Server med godt med parmesan på toppen!

 

Hvis en ønsker en mer fyldig saus, kan en ha en 1 dl fløte i kantarellblandingen fremfor olje. Dette blir også veldig godt!

 

 

Advertisements