Tags

, , , , ,

IMG_1659_redigert

Ingredienser;

300 g hjerteskjell

2,5dl tørr hvitvin

350 g linguini

3 fedd hvitløk

1/2 løk

2 store håndfuller persille

salt

pepper

3 ss olivenolje

1/2 chili

8-9 cherrytomater

parmesan om ønskelig!

Fremgangsmåte;

La hjerteskjellene stå under rennende vann i noen timer. Hvis ikke vil det bli mye sand  i pastaen!

Kok linguini som anvist på pakken.

Finhakk chilli, hvitløk og løk. Varm olivenoljen  en stor panne. Stek løk, hvitløk, tomater og chilli til løken er gyllen og tomatene har begynt å bli møre. Tilsett hjerteskjellene og deretter hvitvin. La dampe til skjellene har åpnet seg. Skjell som ikke åpner seg, kastes. Ha i hakket persille, og kokt pasta og smak til med salt og pepper.

Server gjerne med parmesan!

Raskt, enkelt og veldig veldig godt!

Advertisements